• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
fotriktiga-skor-scholl-brisk.jpg
Scholl Biomechanics
fotriktiga-skor-scholl-brisk.jpg
scholl-brisk-wine-fotriktiga-skor.jpg
skor-pronation-scholl-brisk-wine.jpg
skor-med-pronationsstöd-brisk-wine.jpg
pronationsskor-scholl-brisk-wine.jpg
stötdämpande-skor-scholl-brisk-wine.jpg
vinröda-fotriktiga-skor-schol.jpg
skor-till-promenad-scholl-brisk-wine.jpg
scholl sprinter pop 36-42.jpg

Scholl Sprinter Brisk Wine

1 099 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Stabila och avlastande promenadskor från Scholl med stöd för pronation, tack vare Scholls unika fotbädd med Biomechanics-teknologi som rätar upp foten och motverkar att den faller inåt, vilket därmed minskar trycket på lederna.
 
Skorna passar fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Pronation
-Onda leder
 
Biomechanics-fotbädden är anatomiskt utformad med ett uppbyggt stöd för hålfoten och en stabilt skålad häl, för en rakare och mer avslappnad kroppshållning, vilket också är skonsamt mot rygg och leder. När foten rätas upp minimeras ett överdrivet pronationsrörelsemönster och lindrar smärta i både häl, fotled och knä som kan ha uppstått till följd av pronationen. Skorna passar även för dig som behöver stöd för ett högt fotvalv.
 
För optimal stabilitet och trygghet har skorna en yttersula i EVA som är i princip helt vridstyv, vilket minskar risken för stukning i sidled. Yttersulan bidrar också till skornas sköna stötdämpning och passar utmärkt som arbetsskor för dig som går och står mycket under långa arbetspass, men lika bra till dig som önskar stabilitet och komfort på promenaden.
 
Pronationsskor som har normal läst och passform. Ovandelen är designad med en klassisk snörning och kan smidigt justeras för optimal passform som passar just din fot. Plös och hälkappa är bekvämt mjukvadderade och gör att skorna sitter ordentligt och bekvämt på foten.
 
Ovandel i textil med förstärkta partier i PU.
 
Färg: Wine, vinröd
Läst: Normal (F-läst)
Fotbädd: Biomechanics
Utbytbar fotbädd: Ja
Ovandel: Syntet + PU
Yttersula: EVA phylon
 
Biomechanics-teknologin i innersulan ger kompensation vid pronation och rätar upp foten till en mer naturlig position och kan därmed lindra smärta i häl, fotled, knä och nedre delen av ryggen. Sulorna ger bra komfort och stabilitet och minskar påfrestningar på fötterna och bidrar till en bra kroppshållning. Sulan har utvecklats i samarbete med fotvårdsspecialister och är anatomiskt uppbyggd för att lindra smärta och upprätthålla fotens korrekta hållning. Används ofta vid problem med hälsporre.