• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
sprinter-easy-red-scholl-promenad.jpg
Scholl Biomechanics
sprinter-easy-red-scholl-promenad.jpg
scholl-promenadskor-easy-red.jpg
fotriktiga-skor-printer-red.jpg
storleksguide.jpg

Scholl Sprinter Easy Walkingsko Red

1 399 kr

Färg

  • dam-sneakers-scholl-sprinter-easy-black.jpg
  • sprinter-easy-red-scholl-promenad.jpg
  • pronationsskor-Scholl Sprinter Easy White.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Promenadsko med pronationsstöd från Scholl, med smidig dra-åt-snörning som gör det enkelt att få till en optimal passform och komfort som passar just dina fötter.
 
Promenadskorna har Scholls karaktäristiska Biomechanics-fotbädd som hjälper till att räta upp foten till en rakare och mer naturlig ställning som är avlastande för både fötter, leder och knän. Fotbädden har en ordentlig uppbyggnad för hålfoten, ett stöd som har utvecklats för att motverka pronation, det vill säga att foten faller inåt.
 
Skorna passar fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Pronation
-Onda leder
 
Pronation är en vanlig orsak till smärta i fötter på grund av felställningen som uppstår. Ungefär 70% av befolkningen pronerar mer eller mindre och i regel är det ingenting som nödvändigtvis behöver orsaka besvär. När pronationen blir överdriven belastas dock foten på ett sätt som kan ge upphov till smärta, till exempel i häl, fotled eller knä.
 
Fotbädden är löstagbar och kan bytas ut vid behov. Tycker du att stödet hjälper dig kan du även flytta över inlägget till din andra skor för att få samma stöd.
 
Ovandel i textil med PU-partier. Snabbsnörningen gör det enkelt att ta på och av skorna samt att du kan justera snörningen för att få till en bekväm höjd över vristen.
 
Promenadskorna har en stabil yttersula i en blandning av EVA Phylon, gummi och TPU som är både lättviktig och ger bra stötdämpning. Räfflad design för ett bra grepp på de flesta underlag. Yttersulan är dessutom vridstyv vilket ger säkerhet till dina fötter och minskar risken för vrickningar i sidled.
 
Scholl Sprinter Easy har en normal läst (F-läst) och passform. Klackhöjden är ca 2 cm.
 
Färg: Red, röd 
Läst: Normal (F-läst)
Fotbädd: Biomechanics
Utbytbar fotbädd: Ja
Ovandel: Textil + PU
Yttersula: EVA