• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
kompressionsstrumpor-stay-up-jobst.jpg
Mängdrabatt
kompressionsstrumpor-stay-up-jobst.jpg
strumpor-stay-up-jobst-kompression.jpg
Jobst kompressionsstrumpor Diamond Pattern Thigh High kopiera.jpg

Jobst kompressionsstrumpor Diamond Pattern Thigh High

899 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

Jobst

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Jobst Kompressionsstrumpor Diamond Pattern Thigh High är stilrena kompressionsstrumpor i en stay-up modell. Kompressionsstrumporna har ett elegant diamantmönster som passar perfekt för lite finare tillfällen.

Kompressionsstrumporna har kompressionsklass 1 (15-20 mmHg) och har specifikt skapats för att behandla och lindra besvär i samband med lymfatiska och venösa sjukdomar. Kompressionen hjälper effektivt mot trötta, tunga, värkande ben och fötter och förebygger åderbråck, svullna ben och svullna fötter. Dessa strumpor fungerar också fint som flygstrumpor på flygresa eller andra längre resor för att förhindra svullna ben.

Kompressionsstrumporna är Jobst unika, elastiska garn och 3-dimensionellt stickningsteknologi, vilket ger optimal komfort och passform. Kompressionsstrumporna är silkesmjuka och känns sköna mot huden. Strumporna har även en mjuk silkonkant som håller dem på plats utan att skapa obehag. 

Kompressionsstrumporna har Jobst unika Softfit teknologi, som är skapad för att ge ännu bättre komfort. Teknologin är ett unikt system med instickad silikontråd i den övre delen av kompressionsstrumpan. Silikonen skapar en mjuk och behaglig yta mot huden och bidrar till att strumporna sitter bättre.

Den unika teknologin säkerställer även att strumporna ger optimal graderad kompression.

Kompressionsstrumporna är lårhöga, stay-ups modell 

Färg: Svart

Material: 
73% Nylon
20% Elastan
7% Silikon

För få reda på vilken storlek som passar dig ska du mäta kring den smalaste delen på ankeln, bredaste delen på vaden och på låret där du är som bredast. Eftersom dina ben kan svulla under dagen får du bäst resultat om du gör mätningen på morgonen. 

Storlekstabell:

StorlekBen (lår)Ben (vad)Fotled (ankel)
S40-62 cm28-38 cm18-21 cm
M46-70 cm30-42 cm21-25 cm
L54-78 cm32-46 cm25-29 cm
XL60-81 cm34-50 cm29-33 cm

JOBST är ett etablerat företag som har blivit kända för sin högsta kvalitet inom kompressionsstrumpor. JOBST grundades 1953 som ett holländskt familjeföretag med ambitionen att hjälpa människor som hade besvär med lymfatiska sjukdomar och dålig blodcirkulation. Idag består märket av flera olika kompressionsstrumpor som än idag skapas med ambitionen att hjälpa människor och höja deras livskvalité.