• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
jobst-stödstrumpor-för-män-öppen-tå.jpg
Mängdrabatt
jobst-stödstrumpor-för-män-öppen-tå.jpg
Jobst for Men Kompressionsstrumpor Open Toe kopiera.jpg

Jobst Stödstrumpor Man Med Öppen Tå Svart

599 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

Jobst

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Jobst for Men kompressionsstrumpor Black Open Toe är bekväma och följsamma kompressionsstrumpor i kompressionsklass 2 (20-30mmHg) som motverkar svullna ben och trötta, ömma och svullna fötter. Strumporna har öppen tå och är tillverkade i nylon. Kompressionsstrumporna har en unik teknologi som skapats för att behandla och lindra besvär i samband med lymfatiska och venösa sjukdomar. Du kan även använda stödstrumporna för att förebygga åderbråck. 

Det är kompressionsstrumpornas unika teknologi som ger en optimal graderad kompression för att öka blodcirkulationen, vilket motverkar bensvullnad och ger stöd så att åderbråcken kan komprimeras.

Kompressionsstrumporna är ribbstickade och ser ut som vanliga traditionella strumpor. Strumpornas material gör att de håller dina fötter och ben svala, vilket ger en behaglig känsla. Kompressionsstrumporna är designade med multifiber-garn som gör dem bekväma och mjuka. Det gör även att strumporna är elastiska och lätta att ta av och på.

Strumporna har en stor och rymlig fot, vilket ger optimal komfort. 

Kompressionsklass 2 (20-30mmHg)

Färg: Black

Material: 
73% Nylon
27% Elastan

Vilken storlek som passar dig? Mäta kring den smalaste delen på ankeln och den bredaste delen på vaden. Eftersom dina ben kan svullna under dagen får du bäst resultat om du gör mätningen på morgonen. 

Storlekstabell:

StorlekBen (vad)Fotled (ankel)
S28-38 cm18-21 cm
M30-42 cm21-25 cm
L32-46 cm25-29 cm
XL34-50 cm29-33 cm

JOBST är ett etablerat företag som har blivit känt för sin höga kvalitet inom kompressionsstrumpor. JOBST grundades 1953 som ett holländskt familjeföretag med ambitionen att hjälpa människor som hade besvär med lymfatiska sjukdomar och dålig blodcirkulation. Idag består märket av flera olika kompressionsstrumpor som än idag skapas med ambitionen att hjälpa människor och höja deras livskvalité.