• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
bauerfeind-globotec-komfortsula-pumps.jpg
bauerfeind-globotec-komfortsula-pumps.jpg

Bauerfeind GloboTec Comfort Pumpsinlägg 3/4

499 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skoinlägg för pumps från Bauerfeind - Bekväma, stabila och tunna skoinlägg som passar särskilt bra i skor med lite utrymme. Sulan kan användas till skor med klackar som är 3-8 cm höga, men passar även bra i nättare ballerinaskor som har en platt sula.
 
Skoinlägget ger stöd för fotvalvet och avlastar trycket på lederna samtidigt som de ger dig ett korrekt gångmönster samt lindrar knä- och ryggsmärta. Sulan passar generellt de flesta damskor med 3-8 cm klack - placeras direkt uppe på den befintliga sulan. Observera att skoinläggen ej är i full storlek, utan endast 3/4 långa.
 
Skoinlägget passar fotproblem som:
- Hallux Valgus
- Hälseneinflammation
- Mortons syndrom
- Nedsjunket förfotsvalv
- Plattfot
- Uttrampad hälkudde
- Högt fotvalv
-Ömma trampdynor
 
Modifiering
Skoinläggen kan modifieras med värmepistol eller i ugn vid 110 grader (med värmepistol: 20-30 sek, i ugn: max 2 min). Är även lätta slipa och limma.
 
Skötsel
Rengör skoinläggen genom att torka av med ljummet vatten och mild tvål, låt sedan lufttorka. Utsätt ej sulorna för direkt värme, exempelvis solsken eller värme från element.
 
En förpackning innehåller två sulor.
Produceras i Tyskland
 
Partysulor gör så att du kan gå bekvämt i dina höga klackar med mjuka skoinlägg i gel och avlasta förfoten och trampdynan med ett förfotsinlägg. Slipp trötta, ömma fötter på festen och dansa längre i dina högklackade skor. Med en partysula får du extra stöd för framfoten och det finns olika partysulor som passar flera olika skor.