• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
saucony-echelon-8-wide-black-white.jpg
Bred Läst
Hållbart
saucony-echelon-8-wide-black-white.jpg
saucony-löparskor-echelon-8-wide-black-white.jpg
saucony-breda-skor-echelon-8-black.jpg
saucony-echelon-8-löparskor-unisex.jpg
saucony-stötdämpande-skor-echelon-8.jpg

Saucony Echelon 8 Bred Men Black White

1 599 kr

Storlek

Ej i lager

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Breda promenad och löparskor för herr från Saucony, passande för ett neutralt steg och dig med låga eller platta fotvalv. Eller för dig som har besvär med supination. 

Skorna ger dig ett stabilt stöd och responsiv stötdämpning tack vare en kombination av tre teknologier - ett dropp på 8 mm fördelar dämpningen jämt mellan förfot och häl, vilket bidrar till att kroppen håller sig en balanserad och bekväm position vid varje steg du tar.
 
Toppskiktet på innersulan består av Sauconys EVERRUN som återger energi och ser till att stötdämpningen blir responsiv utifrån underlaget du springer på samt hur du belastar fötterna. Detta ger en mjukare landning och ett kraftigare frånskjut, mer energi till ditt steg.
 
Yttersulan Tri-Flex sprider kraften i ditt steg över en större yta och ger samtidigt optimal dragkraft på underlaget, för ett avlastat och lättare steg.
 
Skorna har en bred läst med rymlig tåbox som ger fötterna gott om plats. Ovandel och insida är designad med Sauconys FORMFIT som formar sig efter dina fötters konturer, vilket gör att de sitter stabilt med optimal passform. Snörad ovandel gör också att du kan justera passformen utifrån dina behov.
 
Färg: Black White
Läst: Bred
Fotbädd: FORMFIT, neutral, för låga eller platta fotvalv
Dropp: 8 mm
Utbytbar fotbädd: Ja
Ovandel: Mesh