• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 399kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
svart-sandal-embla-ergoflex.jpg
Mjuk fotbädd
svart-sandal-embla-ergoflex.jpg
embla-ergoflex-svart-sandal.jpg
sandal-svart-embla-ergoflex.jpg
Embla_damsandaler_ergoflex.jpg

Embla Damsandal Ergoflex Gel Svart

1 249 kr

Färg

  • svart-sandal-embla-ergoflex.jpg
  • damsandal-ergoflex-gel-svartembla.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 399 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Detaljer

Recensioner

Damsandal från Embla of Sweden med Ergoflex Gel fotbädd. Denna fotbädden är utbytbar, lämplig för dig som har ortopediska inlägg. Extra fotbäddar går även att köpa separat och ergoflexsulorna är kompatibla med samtliga modeller ur Ergoflex-serien. 
 
Sandalen har fint stöd för hålfoten och det främre fotvalvet samt en mjuk fotbädd som ger skön komfort. En mjuk gelkudde under hälen bidrar till och ökar stötdämpningen för dig som behöver lite extra stöd eller lindring av en smärtande häl. Men passar också bra att använda om du har besvär med Haglunds häl.
 
Sandalen passar fotproblem som:
-Mortons syndrom
-Plattfot
-Hälsporre och hälsmärta
-Nedsjunket förfotsvalv
-Onda leder
-Uttrampad hälkudde
-Känsliga fötter
 
Justerbara remmar gör att du enkelt kan justera efter dina önskemål och få perfekt passform. Remmarna justeras med kardborre och båda remmarna över foten är anpassningsbara. 
 
Sandalen är av svart skinn på ovansidan och även fodrad med skinn för bästa komfort. Yttersulan med sin gummiblandning ger ett bra grepp på de flesta underlag och sandalen passar lika fint ute som inne.
 
Damsandaler passar perfekt som en skön inomhus och arbetssko året om. Damsandaler är en perfekt arbetssko för dig som arbetar inom exempelvis skola, vård och omsorg. Men många har även sett fördelarna med att ha en sandal att använda hemma, som sköna inneskor.
 
Hälsoskor från Embla of Sweden är kända för sina fotriktiga och bekvämt utformade skor som är både moderiktiga och sköna. Emblas sortiment består utav bekväma och sköna skor som är anpassade för både arbete och vardagslivet. Skorna är även kända för att ge bra komfort och gör så att du går bättre tack vare deras utformning
 
Produceras i Spanien