• Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Fri frakt från 599kr
 • Säker betalning via Klarna
 • Öppet köp i 14 dagar
kompressionsstrumpor-stay-up-jobst.jpg
Mängdrabatt
kompressionsstrumpor-stay-up-jobst.jpg
Jobst kompressionsstrumpor Diamond Pattern Thigh High kopiera.jpg

Jobst kompressionsstrumpor Diamond Pattern Thigh High

899 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler-

Betala mindre!

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter.

 • Köp 3

  10% rabatt

 • Köp 5

  15% rabatt

 • Köp 10

  20% rabatt

 • Köp 20

  25% rabatt

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Jobst Kompressionsstrumpor Diamond Pattern Thigh High är stilrena kompressionsstrumpor i en stay-up modell. Kompressionsstrumporna har ett elegant diamantmönster som passar perfekt för lite finare tillfällen.

Kompressionsstrumporna har kompressionsklass 1 (15-20 mmHg) och har specifikt skapats för att behandla och lindra besvär i samband med lymfatiska och venösa sjukdomar. Kompressionen hjälper effektivt mot trötta, tunga, värkande ben och fötter och förebygger åderbråck, svullna ben och svullna fötter.

Kompressionsstrumporna är Jobst unika, elastiska gran och 3-dimensionellt stickningsteknologi, vilket ger optimal komfort och passform. Kompressionsstrumporna är silkesmjuka och känns sköna mot huden. Strumporna har även en mjuk silkonkant som håller dem på plats utan att skapa obehag. 

Kompressionsstrumporna har Jobst unika Softfit teknologi, som är skapad för att ge ännu bättre komfort. Teknologin är ett unikt system med instickad silikontråd i den övre delen av kompressionsstrumpan. Silikonen skapar en mjuk och behaglig yta mot huden och bidrar till att strumporna sitter bättre.

Den unika teknologin säkerställer även att kompressionsstrumporna ger optimal graderad kompression.

Kompressionsstrumporna är lårhöga, stay-ups modell 

Färg: Black

Material: 
73% Nylon
20% Elastan
7 % Silikon

För få reda på vilken storlek som passar dig ska du mäta kring den smalaste delen på ankeln, bredaste delen på vaden och på låret där du är som bredast. Eftersom dina ben kan svulla under dagen får du bäst resultat om du gör mätningen på morgonen. 

Storlekstabell:

StorlekBen (lår)Ben (vad)Fotled (ankel)
S40-62 cm28-38 cm18-21 cm
M46-70 cm30-42 cm21-25 cm
L54-78 cm32-46 cm25-29 cm
XL60-81 cm34-50 cm29-33 cm

JOBST är ett etablerat företag som har blivit kända för sin högsta kvalitet inom kompressionsstrumpor. JOBST grundades 1953 som ett holländskt familjeföretag med ambitionen att hjälpa människor som hade besvär med lymfatiska sjukdomar och dålig blodcirkulation. Idag består märket utan flera olika kompressionsstrumpor som än idag skapas med ambitionen att hjälpa människor och höja deras livskvalité.