• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Antihalkstrumpor

Här hittar du ett varierat utbud av antihalkstrumpor för alla behov och tillfällen som minskar risken för fallolyckor.

För många kan balanskapaciteten påverkas efter en skada, p.g.a. ålder, en sjukdom eller andra faktorer vilket gör att balansen försämras. Med hala golv eller underlag kan fallolyckan då lätt vara framme. Det kan orsaka stora konsekvenser för den som drabbas. Med ett par antihalkstrumpor kan risken för halkolyckor inomhus minskas.

Antihalkstrumpor är halkfria strumpor som ger bra grepp på hala underlag och hjälper dig att gå mer säkert. Halkstrumporna hjälper att hålla balansen, både gammal som ung. De är även utvecklade för känsliga och ömtåliga fötter.

Det finns olika typer av strumpor med halkskydd. I vårt sortiment kan du hitta ankelsockar med halkskydd, unisexmodeller, kompressionsstrumpor med antihalksula, olika modeller i både ull och bomull eller annat material som passar olika fötter. Många vill även ha lös resår, våra specialstrumpor med antihalk är speciellt framtagna för dig med känsliga fötter. Strumpan sitter uppe helt utan tryck och några modeller har inga sömmar eller veck som orsakar obehag eller besvär.

Det är viktigt att välja halksockor som passar ens fötter och aktiviteter samt är bekväma att bära. Det kan vara bra att regelbundet byta ut strumporna eftersom halkmotståndets egenskaper kan påverkas efter en längre tids användning.


Sockar med antihalksula och anti-slip strumpor är perfekt för dig som vill ha ett fast grepp under fötterna, lättare kunna hålla balansen och samtidigt minska risken för att halka på hala underlag.