• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Sockhuset Strumpor

Här hittar du ett av Sveriges största sortiment av strumpor.

Oavsett om du behöver strumpor till vardags, jobbet, festen eller för att behandla fotproblem så har vi strumporna till dig. Vi har även strumpor som är perfekta att ge bort som present eller gåva. Kanske ett par nya strumpor till pappa i farsdag eller ett par mysiga strumpor till mormor i julklapp?

I vårt sortiment av strumpor så finner du helt enkelt något för alla, vi har strumpor till både dam, barn och herr. Strumporna finns i olika material som bambu, ull, merinoull och bomull. Strumporna finns även med olika teknologier och materialkompensationer för att ge dina fötter optimal komfort.

Exempelvis så har vi mjuka strumpor, strumpor mer lös resår och extra platta sömmar för dig som har diabetes eller känsliga fötter. Men också strumpor som är designade för att ge dina fötter komfort under promenaden, vandringen eller träningspasset. strumporna är exempelvis desigande3 med en polstrad, vadderad fot och med skavsårs-teknologi som gör att strumporna sitter bekvämt på foten, transporterar bort fukt och minimerar på så sätt att du ska drabbas av skoskav, blåsor eller andra obehag.

Strumporna finns även i olika längder, i ankel som passar perfekt till sneakers, klassisk längd eller som knästrumpor.

Men oavsett om du letar efter strumpor att ge bort, sportstrumpor, ankelstrumpor, ballerinastrumpor, tåstrumpor eller vanliga klassiska strumpor så har vi strumporna för dig.

101 produkter

101 produkter

Du har sett 36 av 101 produkter