• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Partysulor

Här hittar du partysulor som gör obekväma klackar bekväma att gå och gör att du kan njuta av dina finskor. 

Söker du efter den perfekta lösningen för att njuta av långa nätter i höga klackar eller eleganta finskor? Då är partysulor det ultimata valet för att säkerställa oöverträffad komfort utan att kompromissa med stil.

Partysulor är mjuka sulor som avlastar förfoten och trampdynan, vilket motverkar påfrestningar på fötterna, avlastar dem och motverkar på så sätt smärta, obehag och den ”brännande” känsla som man ofta får när man går i obekväma klackskor.

Partysulor finns i flera olika modeller och material – beroende på vad du behöver och nedan så kan du läsa mer om de olika typerna av partysulor.

Förfotsavlastande sulor: Dessa sulor tar hand om din främre fotdel genom att effektivt reducera överbelastning. Den brännande känslan i framfoten som ofta följer med klackskor minimeras, tack vare den avlastning som dessa sulor ger. Sulorna är en effektiv lösning som bekämpar den överdrivna påfrestningen som klackar ibland kan orsaka på trampdynor och framfötterna.

Gelhälgrepp: När det kommer till att säkra fotens plats i klackarna, spelar gelhälgreppet en avgörande roll. Dessa sulor, perfekt placerade i klackarnas hälparti, inte bara dämpar stegen utan förhindrar även att foten glider ut ur skon. Risken för obehaglig friktion på tryckpunkter minimeras genom detta smidiga tillskott till dina skor.

Gelkomfortsulor: Ge dina fötter en omfamnande känsla av mjukhet och stötdämpning med våra gelkomfortsulor. Dessa sulor, formade för att erbjuda en len bas för dina steg, minskar känslan av påverkan när du går eller står. Den mjuka gelstrukturen absorberar de stötar som dina fötter annars skulle ha tagit emot, och minskar därigenom den hårda belastningen. 

I denna kategori så kan du filtrera på storlek och material – så att du lätt och smidigt kan hitta den sula som du vill ha. Behöver du hjälp med att välja partysula så kan du kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna att hitta rätt sulor till dig och dina finskor.

9 produkter