• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Sulor till ballerinaskor

Här hittar du sulor och skoinlägg till ballerinaskor eller platta skor som är utmärka för dig som vill ge dina fötter en mer trivselkänsla.

De klassiska ballerinaskorna eller lågskor finns i flera färger och utföranden som kan anpassas efter stil och tillfälle. Du kan matcha den med allt från byxor eller kjol till lite finare kläder. Dock vet vi att den tunna sulan i en klassisk lågsko kan skapa obehag. Men även andra fotproblem så som ont i häl, ömmande fötter, knäproblem, ont i höft eller rygg. Vilket gör att skon inte är optimal för de längsta promenaderna.

Men det går lätt att åtgärda. Ett extra viktigt val för dina fötter och som komplement till dina snygga ballerina- eller platta skor är just valet av sula. Detta för att på ett enkelt sätt minska risken för problem med fötterna, och du kan till och med fortsätta använda dina favoritskor.

Investera därför i ett par sköna sulor. I vårt sortiment kan du välja mellan allt från deosulor som ger dina fötter en bättre hygien samtidigt som skorna hålls fräscha. Du kan hitta tunna lädersulor som fyller ut en för vid sko och skapar en bättre passform eller memory foam sulor som ger extra stötdämpning för bekvämare stunder. Det finns även gelsulor eller sulor som är ergonomiskt och anatomiskt designade såsom sulor med exempelvis pelott eller hålfotsstöd.

Nu kan dina trendiga ballerinaskor, tillsammans med den bästa iläggsulan, återigen bli dem bekväma ballerinaskorna samt de mjuka lågskorna som du så länge har längtat efter. Du får äntligen en bekvämare dag på promenaden.

34 produkter

34 produkter

Springyard-sensus-fresh-sula.jpg
vegan
Springyard

Springyard Sensus Fresh

259 kr
springyard-sebsus-leather-läder-sulor.jpg
Springyard

Springyard Sensus Leather

329 kr
sensus-mini-sko-inlägg-springyrad.jpg
Springyard

Springyard Sensus Mini

179 kr
259 kr
skoinlagg-soft-deo-sula-springard.jpg
vegan
Springyard

Springyard Soft Deosulor

69 kr
halinlagg-springyard-leather-heel.jpg
Springyard

Springyard Leather Heel

99 kr
gel-sulor-OM.jpg
Ortho Movement

Ortho Movement Sulor Gel

299 kr
OM-Heel-Spur-Pad.jpg
Ortho Movement

Ortho Movement Heel Spur Pad

199 kr
heel-pad-OM.jpg
Ortho Movement

Ortho Movement Heel Pad

199 kr
sulor-max-supoort-till-arbetsskor-52-bones.jpg
52BONES

52 BONES Max Support

299 kr

Du har sett 34 av 34 produkter