• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Värmesulor

Här hittar du värmesulor som håller dina fötter varma och ger dem komfort. 

Värmesulor och uppvärmningsbara skosulor hjälper dig att hålla dina fötter varma under kallare dagar. Du kan välja mellan batteriuppvärmda sulor och enklare varianter i fleecematerial. Värmesulorna och de uppvärmningsbara sulorna passar i de flesta skomodeller. Värmesulor är perfekt för alla sorters vinteraktiviteter och håller dina fötter varma oavsett om du åker skridskor, skidor, promenerar eller är ute på en jaktrunda.

Fodrade skor och raggsockar i all ära, men för att försäkra dig om att du förebygger frusna tår så är värmesulor lösningen. Vi på minfot.se erbjuder olika värmesulor och uppvärmningsbara skosulor. Det finns värmesulor från ECCO med fiber av polyester som håller dina fötter varma och torra under kyligare dagar. Dessutom gör värmesulan dina skor skönare tack vara dess stötabsorberande fotbädd. Fleecesulan har även en pelott och stöd för hålfoten samt mellanfotsstöd som ger bra stötdämpning och komfort.

För dig som vill ha en värmesula av den tunnare modellen finns Pedag. Värmesulan är i angoramaterial och är ett tunt skoinlägg som är utvecklat för användning i finskor. Det behagliga angoramaterialet i sulan värmer skönt när det är kallt och ger behaglig kyla när det är varmt tack vare sina temperaturreglerande egenskaper. Värmesulan har även en glidskyddad botten som gör att sulan ligger på plats i skorna och är klippbar så att du kan ge en perfekt passform efter dina fötter.

Berkodur Arch Bridge Warm Helsula från Berkermann är för dig som behöver ett värmande sula som har hålfotsstöd och förfotspelott. Värmesulan värmer fötterna underifrån med sitt fleece-tyg som är mjukt och behagligt mot huden. Skoinlägget är anatomiskt utformat efter fotens naturliga form och stödjer både de längsgående och tvärgående fotvalven.

Behöver du en värmesula med uppbyggd hålfot och stötdämpning är Pedad Viva Outdoor Sula perfekt för dig. Värmesulan har stötupptagningszoner i hälen som balanserar värmen i skon. Sulan har också ett extra effektivt kolfilter för att motverka ovälkomna dofter. Pedag Viva Outdoor är sulan som du kan ha under alla årstider, både till jobb och fritid. 

15 produkter

15 produkter

Du har sett 15 av 15 produkter