• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Värmesulor

Här hittar du värmesulor som håller dina fötter värme och komfort. 

Värmesulor är perfekt för dig som har kalla fötter, skor som inte håller värmen eller för dig som lätt fryser om fötterna. I vårt sortiment så kan du se flera olika värmesulor, i olika material och utseenden – så att du kan hitta de sulor som passar dig och dina behov.

Det kanske kan vara svårt att välja den bästa värmesulan till dig och dina fötter, därför har vi valt att lista de vanligaste materialen som värmesulor finns i – så att du lättare kan välja rätt modell. I denna kategori så kan du även filtrera på ditt fotvalv, då det finns sulor som är anpassade för låga fotvalv, neutrala och hög.

Om du behöver hjälp med att välja värmesulor så kan du även kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna.

VÄRMESULORS OLIKA MATERIAL:

Aluminium: Aluminiumsulfat är ett kemiskt ämne som används i värmesulor för att reflektera och behålla kroppsvärmen. Aluminiumsulor fungerar genom att reflektera den naturliga kroppsvärmen tillbaka till fötterna och förhindrar att värmen förloras genom sulans botten. De är särskilt effektiva vid isolering mot kyla från marken och hjälper till att behålla en behaglig temperatur i skorna.

Fårskinn: Fårskinnssulor är kända för sin naturliga förmåga att hålla värmen. Fårskinnet har en isolerande egenskap som fångar in luft och skapar en barriär mot kallt väder. Denna luftficka fungerar som en isolerande kudde och hjälper till att hålla dina fötter varma. Fårskinnets mjukhet och naturliga isolering gör det till ett populärt val för vintersulor.

Textil: Textilsulor är ofta tillverkade av material som fleece, ull eller syntetiska fibrer som har isolerande egenskaper. Dessa material fångar in värme och håller den nära dina fötter. Textilsulor kan även vara utformade med flera lager för att förbättra isoleringen och ge extra värme. De är lätta och flexibla, vilket gör dem idealiska för att hålla fötterna varma utan att ge mycket extra vikt till skorna.

Ull: Ull är känt för sin utmärkta förmåga att hålla värmen. Ullsulor fungerar genom att absorbera fukt från fötterna och samtidigt behålla värmen. Ullen innehåller små luftfickor som fungerar som isolering, och när fukt avdunstar från fötterna, avger ullsulorna en skön och naturlig värme. Ullsulor är också naturligt antibakteriella och kan hjälpa till att reglera temperaturen och förhindra överdriven svettning.

Du kanske undrar mer om värmesulor? Nedan har vi listat de vanligaste frågorna om värmesulor.

Vilka värmesulor är bäst?

Bästa värmesulorna beror på dina individuella behov och preferenser. Det finns olika faktorer att ta hänsyn till, såsom värmebehov, aktivitetsnivå och skotyp. Vi har dock samlat de främsta alternativen som erbjuder en kombination av komfort, stöd, avlastning och värme för dina fötter. Genom att utforska vårt sortiment av värmesulor hittar du definitivt alternativ som passar dig.

Vilka sulor är varmast?

Sulor som ger högsta värme beror på flera faktorer, inklusive ditt personliga värmebehov och användning. I denna kategori så kan du se de sulor som vi tycker är de varmaste på marknaden, men valet avhänger ändå av dina personliga preferenser.