• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Bekväma skor

Här hittar du bekväma skor som ger dina fötter komfort, avlastning och ett behagligare steg.

Det finns många modeller och varianter på skor, och alltför många skor på marknaden sitter mindre bra på fötterna. Vilket kan leda till onödiga problem och fötterna tar skada. Med en hektisk livsstil är det därför viktigt att hitta skor som sitter som de ska så att fötter ska må bra under en hel dag.

Vilka skor är bra för fötterna?

Att en sko är bekväm kan innebär många olika saker och innefattar egenskaper som komfort, lätta och stötdämpande. De ska vara ergonomiska skor eller vara anatomiskt framtagna som underlättar kroppshållningen, ger en naturlig viktfördelning och förbygger skador. Bekväma skor ska man kunna gå i hela dagen utan något obehag.

Letar du efter bekväma skor. Hos oss hittar du bekväma och fotriktiga skor som ger dina fötter rätt förutsättningar för olika aktiviteter, miljöer och underlag. Skorna finns både som bekväma damskor och bekväma skor för herr. De finns i flera olika modeller beroende på dina behov. I vårt sortiment hittar du bland annat arbetsskor, promenadskor eller exempelvis specialskor. De är designade och framtagna utav experter för att ge dina fötter komfort i varje steg. Skornas fotbädd är antigen anatomisk eller ergonomiskt utformade vilket ger dina fötter stöd, avlastning och en chans att slappna av.


Välj skor som är bekväma. För oavsett vilken aktivitet eller festlighet du än tar dig för, ska ett par bekväma skor underlätta i livet, framför allt om du står och går mycket.

 

368 produkter

368 produkter

AKU-fodrade-skor-EGA-Goretex.jpg
Vattentätt
Varmfodrat

AKU EGA Gore Tex W Beige

2 449 kr
3 499 kr
AKU-rock-Mens-DFS-goretex-Green.jpg
Vattentätt

AKU Rock Mens DFS GTX Green

1 749 kr
2 499 kr

Du har sett 36 av 368 produkter