• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Walkingskor

Här hittar du fotriktiga walkingskor som ger dina fötter de bästa förutsättningarna till ett perfekt steg under promenaden.

Det finns många olika anledningar och sköna fördelar med att ta en promenad. Det är en naturupplevelse och något av det enklaste du kan göra för hälsan. Men oavsett om det blir en kort runda på stan eller en långvandring är det viktigaste för fötterna under promenaden, bra promenadskor!

Vad ska man ha för skor när man promenerar?

Alla fötter är olika! Se till att satsa på rätt skor inför promenaden. Vilka skor som passar beror på, om promenaden går på asfalt, grusväg eller i skog och mark.  När du väljer walkingskor är det viktigt att de ger stabilitet för fötterna, sitter bra över foten och ger lagom mycket dämpning utan att begränsa rörligheten. De ska även ge gott om plats, ge stöd och absorbera stötar.

I vårt sortiment hittar du bra promenadskor för dam och herr som passar för vandring både på asfalt och på skogsstigar. De finns i flera olika segment med olika material – beroende på vad du behöver. Du kan välja mellan allt från walkingskor med bra dämpning, vattentäta walkingskor och promenadskor anpassade för terräng och längre vandringar, till en lättare promenadsko som kan användas på plant underlag och till de lite lättare asfalts promenaderna.

De är specifikt framtagna för att ge dina fötter komfort under promenaden. Walkingsskorna kan även användas som arbetsskor, eller som bekväma skor för dig som har besvär med fotsmärta, ömma fötter eller trötta fötter.

De bästa promenadskorna för promenaden är bekväma, stabila och stötdämpande skor som ger dina fötter en bra avlastning. Nu är du redo för promenaden och det gäller att välja de som passar efter just ditt promenad steg.

159 produkter

159 produkter

Du har sett 36 av 159 produkter