• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vattentäta skor & strumpor

Här hittar du vattentäta skor och strumpor som håller dina fötter torra, oavsett klimat eller miljö 

Det ska vara en ren njutning att gå den där långpromenaden med bästa vännen, på upptäcktsfärd i nya våtmarker med hunden eller helt enkelt en vanlig promenad på stan och självklart utan blöta fötter. Ett par skor eller strumpor med vattentäta membran ger ett bra väderskydd i alla olika väderförhållanden, oavsett om det är vått eller fuktigt ute. De skapar en bekväm känsla och ett bra klimat, för dina fötter, att vara i. I vårt sortiment hittar du ett bra urval av vattentäta skor och strumpor för både dam och herr.

Vad är det speciella med vattentäta strumpor och skor?

När blöta dagar gör det svårare för fötterna att hålla en bra och behaglig känsla inne i skorna är vattentäta strumpor den perfekta lösningen. De har flera olika egenskaper som skyddar, transporterar bort fukt och ger en värmande känsla för torra fötter. De minskar även den negativa friktionen som sker när man har blöta strumpor, vilket oftast leder till smärtsamma blåsor.  Vattentäta strumpor passar många olika utomhusaktiviteter med allt från löpning, vandring, cykling till både korta och längre turer.

När känslan på insidan känns torr och skön är det dags att fokusera på utsidan, som är lika viktig. Vattentäta skor håller, oavsett väder och terräng, dina fötter torra och är de ultimata skorna att ha ute i naturen. Du kan hitta allt från vattentäta sneakers, vattentäta kängor, vattentäta vandringsskor till gummistövlar som garanterat håller dina fötter torra.

Många utav skorna har ett vattentät membran och är en hinna som placeras innanför materialet för att hålla skon vattentät. Många varumärken använder sig även utav vattentät Gore-Tex som fungerar på samma sätt. Det är ett extremt tunt membran som gör skorna vattentäta, vindtäta samtidigt som de bibehåller andningsförmågan i skorna. Med sina ventilerande och vindtäta egenskaper gör skorna dig redo för nya äventyr.

Inga fler hinder kan stå i vägen för dig och våta platser blir inte längre något problem. Med slitstarka egenskaper och vattentäta teknologier klarar dina fötter tillsammans med torra skor och strumpor av alla utmaningar. De gör dig redo för nya äventyr och ger dig perfekt komfort som håller i sig hela dagen.

118 produkter

118 produkter

Du har sett 36 av 118 produkter