• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Hur blir man av med benhinneinflammation snabbt?
Tips och råd för dina fotproblem

Hur blir man av med benhinneinflammation snabbt?

Hur blir man av med benhinneinflammation snabbt?
För att bli av med benhinneinflammation så finns det olika saker du kan göra. Det är viktigt att du vilar och undviker aktiviteter som gör ont. Om du tränar och påfrestar din benhinneinflammation så bör du ändra din träning, eller välja lågintensiv träning som inte belastar underbenen. Exempel på träning som du kan göra när du har benhinneinflammation är vattengymnastik, simning eller cykling.

Därefter så bör du se efter vad för skor du använder – både när du tränar och till vardags. Genom att använda skor som är mjuka, bekväma, avlastande och stötdämpande så minimerar du påfrestningarna på benhinnorna och låter inflammationen läka ut ifred. Men det finns även andra produkter som är specifikt skapade för att lindra och behandla besvär i samband med benhinneinflammation.
https://www.minfot.se/pub_docs/files/Problemlösaren/benhinneinflammation.jpg
Produkter som hjälper dig att bli av med benhinneinflammation och lindra smärtan:

SKOR | Skor som är anpassade för benhinneinflammation avlastar fötterna och på sätt även hela kroppen. Skorna bidrar till att ge en mjuk, dämpande och avlastande bas att gå och stå på. Vilket minimerar påfrestningar på benhinnorna och lindrar smärta.

SULOR – placera i dina befintliga skor | Om du inte vill köpa nya skor så kan du istället använda sulor och skoinlägg i dina befintliga skor. Sulorna är specifikt skapade för att ge dina fötter stöd, komfort och samtidigt avlasta benhinnorna – så att inflammationen får en chans att läka ut ifred.

SPORTSTRUMPOR MED KOMPRESSION ELLER STÖDSTRUMPOR | Stödstrumpor, eller kompressionsstrumpor som det också kallas är vanligt att använda vid benhinneinflammation – speciellt under fysiska aktivitet. Anledningen är att stödstrumporna ökar blodcirkulationen, bidrar till att benhinnorna värms upp på ett mer effektivt sätt och motverkar att musklerna blir kalla under träningen. Alla dessa faktorer bidrar till att lindra smärtan i smalbenen och ger en avlastande känsla.

BENVÄRMARE | Benvärmare är ett populärt plagg att använda för att lindra smärtan i smalbenen. Genom att benvärmarna håller dina smalben varma så lindrar det både smärta och obehag.

Liknande artiklar