• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Kan man ta bort förhårdnader?
Tips och råd för dina fotproblem

Kan man ta bort förhårdnader?

Ja, det är möjligt att ta bort förhårdnader. Det är viktigt att göra detta på rätt sätt för att undvika skada på huden. Det finns tre steg som du kan följa för att ta bort förhårdnader och återfå mjuk och len hud.

Steg 1: Mjuka upp förhårdnaderna och den hårda huden. Det första steget är att mjuka upp förhårdnaderna och den hårda huden. Detta kan göras genom att blötlägga fötterna eller händerna i varmt vatten i cirka 10-15 minuter. Tillsätt gärna fotsalt för extra effekt. Detta kommer att göra det enklare att fila bort förhårdnaderna och den hårda huden.
Steg 2: Fila förhårdnaderna och den hårda huden.
Det andra steget är att fila bort förhårdnaderna och den hårda huden. Använd en pimpsten eller fotfil för att försiktigt fila bort döda hudceller. Var försiktig och fila inte för mycket på en och samma gång. Fortsätt filningen tills du har fått bort all hårda hud och förhårdnader. Tänk på att använda en fotfil som är lämplig för din hudtyp och att byta ut den regelbundet.
Steg 3: Återfukta
Efter att du har filat bort förhårdnaderna och den hårda huden är det viktigt att återfukta huden för att undvika torrhet och återkommande förhårdnader. Applicera en mjukgörande fotkräm eller fotlotion på området för att återfukta och vårda huden.

Liknande artiklar