• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Hur vet jag om har har en smal fot?
Tips och råd för dina fotproblem

Hur vet jag om har har en smal fot?

Det finns några saker du kan titta på för att avgöra om du har smala fötter.

-Kolla på din skostorlek: Om du oftast behöver köpa skor som är smalare än normalt, eller om vanliga skor känns för breda för dina fötter, kan du ha smala fötter.
-Titta på hur dina skor passar: Om dina skor känns för stora och glappar runt foten, särskilt i hälen och framfoten, kan det vara ett tecken på att dina fötter är smala.
-Testa att mäta din fotbredd: Du kan mäta din fotbredd genom att stå på ett papper medan du belastar båda fötterna och sedan rita en linje runt den bredaste delen av foten. Mät sedan bredden på linjen. Om din fotbredd är mindre än genomsnittet för din skostorlek, kan du ha smala fötter.
-Testa sandaler och skor med smal läst: Om du provat skor och sandaler som har en smalare passform, eller som har en smal läst och du tycker att de sitter bra och är mer komfortabla än ”vanliga skor” så kan det bero på att du har smala fötter.

Om du fortfarande är osäker på om du har smala fötter så kan du kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna hitta de skor och sandaler som passar just dina fötter. I vårt team så finns det även en utbildad sjukgymnast som hjälper dig att svara på dina frågor om dina fötter.

Liknande artiklar